6. GELENEKSEL VETERANLAR FUTBOL TURNUVASI

Veteranlar ligi start alıyor

YÖREDEN HABER 4.08.2014 15:41:40 27 0
6. GELENEKSEL VETERANLAR FUTBOL  TURNUVASI
Abdullah Kalafatoğlu

Bu yıl 6. sı düzenlenen turnuvaya katılmak isteyen takımlar tertip komitesinden katılım şartları ile ilgili bilgi alabilirler.her yıl organize edilen Veteranlar turnuvası şenlik havasında geçmektedir. turnuvanın amacı eskiden futbol oynamış futbolcuları, yöneticileri ve futbolla ilgili herkesi bir araya getirip kaynaştırmak ve eski  anıları tazelemek olarak belirlendi.

Birçok tecrübeli yıldız futbolcunun oynayacağı turnuva. Rize merkezde futbol sahası olmadığından Derapazarı ilçe stadında oynanacaktır. 6. geleneksel Veteranlar futbol turnuvasına bu yıl her sene turnuvaya katılan takımlardan Bağdatlı ve Sanayi takımlarına plaket verilmesi planlanmaktadır. geçen yılın şampiyonu Harun çiçekçilik bu sene Harun ilik hocanın rahatsızlığı nedeniyle takım kuramayacağı turnuvada kura çekimine kadar başvuru olmazsa Ardeşen , Güneysu, Fındıklı, Derepazarı, Moda kuyumculuk, Bağdatlı ve Sanayi takımları arasında kıyasıya bir çekişme beklenmektedir.

kazanıp, kaybetmenin önemli olmadığı turnuvada eski günlerini yad edecek olan futbolculardan kamuoyu göze hoş gelen iyi futbol beklemektedir. daha önceki turnuvalardan diskalifiye edilen takım ve futbolcuların alınmayacağı turnuvada birinci olan takıma adidastan hediye çekleri, kupa ve madalyalar hediye edilecektir.

iletişim: Rize ASKF , Rize TUFAD tel : 0 464 214 14 48 gsm: 0 533 387 66 76

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI