4-6 Yaş K.Kursu Açıldı

Çaykent Beldesi Müderrisler Camiinde 4-6 Yaş Okulöncesi Kuran Kursu Açıldı

YÖREDEN HABER 26.02.2014 11:30:55 125 0
4-6 Yaş K.Kursu Açıldı
Kur'an kurslarında yaş sınırının kaldırılmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan “Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi” çerçevesinde, İlimiz Çaykent Beldesi Müderrisler Mahallesi Camii’nde 4-6 yaş gurubu çocuklara yönelik Kur’an Kursu (anasınıfı) açıldı.
 
24.02.2014 Pazartesi günü, dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılış merasimine; İl Müftümüz Yusuf Doğan, Müftü Yardımcımız Rüstem Can, Güneysu İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk, Çaykent Belediye Başkanı Mehmet Kazancı, Din Hizmetleri ve Eğitim Şubesi Müdürü Ali Keskin, Müderrisler Cami görevlileri Yakup Karal ve Akif Bektaş, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
İl Müftümüz Yusuf Doğan; Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi’nin cami merkezli olmasına dikkat çekerek, bu vesileyle başlatılan okul öncesi eğitim faaliyetlerinin, camilerimizde açılan yeni sınıflarla devam ettiğini bildirdi. Müftü Doğan, istenilen kıvamda yeni bir toplumun inşa edilmesi noktasında, bu faaliyetlerimizin geleceğe çok güzel ışık tutacağını ve geleceğimizi daha hayırlı bir şekilde inşa edeceğini ifade ederek, cami görevlilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Dualar eşliğinde açılış için kesilen kurdelenin ardından sınıflar tek tek gezildi.
 
 
 
 
 
 
  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI