3 Yıldızlı Ayder Doğa Resort Oteli Hizmete Açıldı

Rize’de ikisi doktor 3 ortak, 3 yıldızlı oteli hizmete açtı.

YÖREDEN HABER 10.07.2014 19:34:39 64 0
 3 Yıldızlı Ayder Doğa Resort Oteli Hizmete Açıldı
Rize’nin  tanınmış göz doktoru Opr. Dr. Zeki Kızıltan, Diş hekimi Mahir Güven ve İç Mimar Özgür Topaloğlu ortaklığında Çamlışemşin ilçesi Ayder Yaylası’nda 3 yıldızlı Ayder Doğa Resort Oteli hizmete açıldı.
ayder-doga-resort-oteli-hizmete-acildi-2.jpg
Rize’nin turizm cenneti Ayder Yaylasında bulunan Ayder Doğa Resort, 2014 Haziran ayında hizmete açıldı. Şehir merkezine 80 km mesafede bulunan otel, 1100 m2 büyüklüğünde, çam ağaçları ile bezenmiş yeşilin her tonunu saklarken, birbirinden farklı 22 odası, şelale manzarası, kuş bakışı manzarası, yeşil vadisi  ile size hiç bilmediğiniz bir Ayder'i yaşatmayı vaad ediyor.
ayder-doga-resort-oteli-hizmete-acildi-8.jpg
Ayder Doğa Resort  Otel Müdürü Semih Fatih Kızıltan, otel işletmesi olarak, Ayder'in en üst noktasında kuş bakışı manzaraya sahip olan tek oteli Ayder Doğa Resort’u, kısa bir süre önce hizmete açmalarına rağmen otelin samimi ve davetkâr atmosferi nedeniyle konuklar tarafından beğenilmiş olduğunu ifade ederek, özellikle yabancılar tarafından tanınmış, sevilen bir otel haline geldiğini kaydetti.
Otelin hizmete açıldığı günden itibaren kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyerek, her geçen gün kendini yenileyeceğini belirten Kızıltan, “Önceliğimiz misafirperver, yardımsever ve kaliteli bir servis sağlamaktır. Otelimiz, gerek konum olarak gerekse hizmet anlayışıyla Ayder'in en gözde oteli olmaya adaydır. Her geçen gün hızla gelişen turizm sektörüne katkıda bulunmak için yenilikçi tutumumuzu koruyacağız.” dedi.
Doğa Resort Hotel’in, geleneksel misafirperverlik anlayışını çağdaş bir yorumla sentezleyip konukların mutlu bir şekilde bölgeden ayrılması için planlandığını kaydeden Semih Fatih Kızıltan, “Kültürün, 7000 yıllık tarihin, sanatın ve doğanın buluştuğu Ayder'i, adına yakışır bir tesisle ve hizmetle tanıtmak en önemli hedefimizdir, yılın 12 ayı boyunca hizmetlerimiz kesintisiz devam edecektir.” Şeklinde konuşarak otel hakkında şu bilgileri verdi: Farklı ihtiyaçlar için farklı imkanlar sunan Ayder Doğa Resort, süit'leri ile misafirine özel ayrıcalıklar sunmaktadır. Muhteşem Doğa ve şelale manzarasına sahip 1 adet suit, 15 adet 3 kişilik oda ve 5 adet Bungalow ile tüm ayrıntılarda lüks ve konforu yaşatmaktadır. Ayder Doğa Resort  3 Yıldızlı otel Konforundadır.
İşte 3 Yıldızlı Ayder Doğa Resort ve Sunduğu Bazı Hizmetler
ayder-doga-resort-oteli-hizmete-acildi-3.jpg
1 Suit Oda
15 Adet 3 Kişilk Oda
5 Adet Bungalow 
Toplamda 60 yatak
Restaurant 
Cafe & Bar
3 Yıldızlı Konfor
Kuşbakışı Ayder Manzarası
Sınırsız İnternet
24 Saat Kamera Sistemi
Turksat ve Eurosat Yayın
82 Ekran Lcd Tv
İsteğe Bağlı Araç Kiralama
Yöresel Yemekler
Yayla Turları
70 Kişilik Restoran ve Mutfak
Tracking Parkuru
Kredi kartı geçerlidir
AYDER DOĞA RESORT OTELİ İRTİBAT TELEFONU
Tel: 0464 250 0 333   GSM: 0537 221 6186  Yukarı Ambarlık Mevki 9/11 RİZE /ÇAMLIHEMŞİN
ayder-doga-resort-oteli-hizmete-acildi-1.jpg
ayder-doga-resort-oteli-hizmete-acildi-5.jpg
ayder-doga-resort-oteli-hizmete-acildi-6.jpg
ayder-doga-resort-oteli-hizmete-acildi-7.jpg
ayder-doga-resort-oteli-hizmete-acildi-8.20140710150617.jpg 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI