27 Adayın katıldığı Antrenör kursu başladı

TFF ile TÜFAD Rize Şubesi nin organize ettikleri Grassroots C Antrenörlük kursu 27 adayın katılımıyla Rize Öğretmenevi ve Güneysu ilçesi Spor tesislerinde başladı.

YÖREDEN HABER 14.04.2014 12:56:59 6 0
27 Adayın katıldığı Antrenör kursu başladı
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açılan ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Rize Şubesi’nin organize ettiği “TFF Grassroots C Antrenörlük kursu” start aldı. Merhum Spor İl Müdürü Ömer Akmehmet  adının verildiği kursa toplam 27 antrenör adayı katılıyor.
Öğretmen Evinde gerçekleştirilen açılış programında Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik merhum İl Müdürü Ömer Akmehmet’in adının da verildiği antrenörlük kursunda eşi Sebile Akmehmet’e plaket takdim etti.
Güneysu ilçesi Spor tesislerinde yapılan eğitimlerde TFF Eğitmenleri Mahmut Nedim Karadeniz ve Aykut Canik adaylara sabah ve öğleden sonra olmak üzere hem teorik, hem de pratik eğitim veriyorlar.
Antrenör adayları futbolda öğrenme, öğretme yöntemleri, iyi bir öğrenim ortamı nasıl hazırlanır? Oyuncular nasıl öğrenir? Antrenman bilgisi yüklenme prensipleri, ısınma, oyuncuların yaş gruplarına göre gelişim evreleri, maç gözlem ve analizi gibi konuların yanı sıra saha içi eğitimlerinde ise top sürme, kısa ve usun paslarda top kontrolü, beceri savunma, markaj kademe ve denge fonksiyonel hücum vb. eğitimleri verilecek.
17 Nisan tarihinde sona erecek olan kurs sonunda yapılacak olan sınavda başarılı olan isimler Bölgesel Amatör Lig dışındaki bütün Amatör Lig kategorilerinde görev yapabilecek.
antrenorluk-kursu2
 


 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı