Mustafa Denizli’nin kızı Çat Vadisine hayran kaldı.

Galatasaray, Almanya 2.lig takımı, Galatasaray, Kocaelispor, Fenerbahçe, Manisaspor ve İran’ın Pas takımlarında Teknik Direktör olarak görev yapan ünlü Futbolcu ve teknik adamının kızı Selin Denizli Burnaz Gogalay Turizm şirketinin konu

YAYLALARIMIZ 21.11.2017 13:08:47 354 0
Mustafa Denizli’nin kızı Çat Vadisine hayran kaldı.

Haber ve Fotoğraflar; Hikmet Haberal(Turizmci Yazar)

Her mevsim kendine has güzellikler taşıyan bölgemize 4 günlük tatil için çocuğu ile gelen Selin’e Turizmci-Araştırmacı –Yazar Hikmet Haberal rehberlik yaptı.

Bölgemizin birçok yerini Haberal ile gezme imkanı bulan Selin Denizli Burnaz yaptığı açıklamalarda “Harika bir mekandayız. Yaylalar dağlar, zipline, kamp ve kamp ateşi, doğal yemekler, inanılmaz şeyler bunlar yol kesen keçiler bile var. Birde Halis abi ve Hikmet Abi var Kaçkarların Çobanı, onlarsız hiçbir yeri bulmazdık. Bulamazdık. Çat vadisinde kaldık. Bana kalırsa buraların en iyi yeridir. Önceden sadece Ayder’i biliyorduk biz. Şimdi her yeri biliyoruz. Çok memnun ayrılacağız. Tekrar geleceğim. Ve özellikle Sonbahar ve Kış ayları olacaktır. Her şey için inanılmaz teşekkür ederim. Benim ve oğlum için çok güzel oldu. Burada yaşayanların ömürlerinin kaç yıl olduğunu bilemem ama ben 3 gün oldu 30 yıl eklediğimi sanıyorum. Ömrüme tabi inşallah diyorum. Biz aslında kamp yapmak için gelmiştik. Bunun yanlış mevsim olduğunu söylediler. Yanılıyorlar. Çok doğru bir mevsimdeyiz. Aylardan Kasım ve biz Aralık’ta da geleceğiz. İnşallah buraları bu haliyle korumaya devam ederiz. Buranın tanınmasını ok isterim ama çok da tanınmasını çok istemem. Buralarda ne beklediğiniz önemli, ne bekliyorsanız onu bulursunuz. Biz her şeyin doğal ve sade olmasını istedik. Onu da bulduk” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI