Kaçkarlarda zorlu yolculuk

Rize'de faaliyet gösteren ENDURO53 Motosiklet tutkunları 4 arkadaş 140 Km yol kat ettiler.

YAYLALARIMIZ 9.08.2022 10:11:57 362 1
Kaçkarlarda zorlu yolculuk

Rize'nin Ardeşen ilçesinden yola çıkan Mustafa Canca ve arkadaşları 100 km si araçla, 140 km si ise motorla olmak üzere 240 km yol katettiler.

HER HAFTA ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Mustafa Canca, Mustafa Demirbaş, Hasan Dalbastı ve Burhan Bayraktar “hiçbir engel, engel değildir, gidilmeyecek yok, aşılmayacak zirve yok” diyerek, her hafta düzenledikleri zirvelere doğru zorlu tırmanışlarına bu hafta da devam ettiler.

3100 RAKIMI TEST ETTİLER

Ekip Ardeşen ilçesinden yola çıkıp Fırtına vadisinden Çat’a ulaştılar.Zorlu yolculukla ilgili açıklamalarda bulunan ekibin lideri Mustafa Canca şunları söyledi.

Her hafta Kaçkarların zirvelerine yaptığımız yolculuğa bu hafta farklı bir rota ile devam ettiklerini söyleyen Mustafa Canca 'ben ve 4 arkadaşım Fırtına vadisinden Çiçekli yayla vadisine, oradan Tatos golleri, Verçenik adalı göller, at gölü, İkizdere Cimil cio gölü, Verçenik Karagöl Cermeşk gölünden Çamlıhemşin'e bağlı orta yayla köyü ve tekrar Çat vadisine turnike yaptık ' dedi. Canca zaman zaman tehlikeli parkurları aşarak 3100 rakımı test edip toplamda 240 km yolda motor sürerek geri döndük. ' diye konuştu

KAZA GEÇİRDİLER

Zirveye yakın kaza geçiren zor anlar yaşadılar.

Mustafa Canca 'zaman zaman kazaları yaşıyoruz onlardan birisini de zirveye çıkarken yaşadık ben ve arkadaşım motosikletle zirve yolunda kaza geçirdik ben kolumdan darbe aldım arkadaşım motorundan atladı, çok şükür ulaşımın olmadığı zirvede büyük kaza atlatmadan geri döndük' dedi


Anahtar Kelimeler:
Youtuberecep Kaya Rize
9.08.2022 20:53:22
Sizler bu dağlar için; Bu dağlarda Sizler için var. Yol arkadaşlarım.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI