Fotoprof zirveleri boş bırakmıyor.

Exreme fotoğrafçi gurupla her hafta yaylalarımıza gezi düzenleyen Fotoprof ekibi bu hafta da 3000 metredeki zirvelere bir dizi faaliyet düzenledi.

YAYLALARIMIZ 14.10.2014 11:34:24 330 0
Fotoprof zirveleri boş bırakmıyor.
 12 Ekim Pazar günü Baldaş zirve ve Çahperik zirveden Vercenik dağına, Fotoprof ile gezi düzenleyen Emin Kanbur başkanlığında oluşturulan Dağcı grup;  faaliyetlerine 3000 Metre rakımlara ulaşılarak Sonbaharın yaylalara bıraktığı hüznü ve zirvelerin ihtişamını Fotoğraflardayaşatarak belgelediler.

Toplamda 9,8 km uzunluğundaki yürüyüş rotasını 6 saate tamamlayan Fotoprof ekibi geziye Sabah 08 00 de Rize'den başlayarak, 09.30 Çayeli Kaptan Paşa'da verilen Çay molasından sonra sırasıyla Marabudan Yayalası, Baldaş zirve,  ardından Susuz yaylasına varılarak araçlar park edilerekyürüyüş parkurubaşlatıldı.

Ardından Susuz Yayla,Cahperik tepesi,Cahperik lü ve BHemşin Ortaköye ulaşılarak gezi başarı ile tamamlandı.

Aynı gün 17 30'da araçlarla Rize'ye hareket edildi.

Gezi önceden programlandığı gibi,19.30 İl merkezinde  sonlandırıldı.

Gezi orgasnizatörü,Emin Kanbur yaptığı açıklamada 'Bu faaliyetlerimizde amacımız, dağlık eğitimi almış fotoprof ekibiyle ilimiz ve civar illerdeki tüm zirveleri fotoğraf sanatı akademik bilgisine sahip profosyenel ekipmanlarla fotoğraflamak, ilimizin Turizm potansiyeline  katma değer sağlamaktır. Bu çalışmalarımızla Rize'mizin gizli kalmış yörelerini öne çıkararak,Turizm faaliyetlerinin yapılmasında öncülük etmektir.Bu çalışmalarımız Yaz ve Kış devam edecektir'dedi. 











Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı