Aç Kalan Ayılar, İşyeri ve evi talan ettiler

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine yaklaşık 42 km uzaklıkta bulunan ve 1850 rakımlı Badara Yaylasında aç kalan ayılar, girdikleri yayladaki işletmeyi ve evi talan etti.

YAYLALARIMIZ 28.04.2022 10:35:39 81 0
Aç Kalan Ayılar, İşyeri ve evi talan ettiler

ÇAMLIHEMŞİN-Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine yaklaşık 42 km uzaklıkta bulunan ve 1850 rakımlı Badara Yaylasında aç kalan ayılar, girdikleri yayladaki işletmeyi ve evi talan etti.

Olay, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Badara Yaylası'nda meydana geldi.

Kardan kapanan yayla yolunun açılmasının ardından yaylaya çıkan işletme sahiplerinden Fatma Keskin, işletmenin ayılar tarafından talan edildiğini görünce şok yaşadı.

O anları Cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen işletme sahibi Fatma Keskin,” bu sene çok farklı bir olayla karşılaştık. Ayılar işyerime 2 farklı noktadan girerek yiyecek aradı. Arama anında ise kiler dahil odaları, salonun koltuklarını, dolapları, kanepeleri kırarak parçaladı” dedi.

Keskin, “Bu bölgede zaten ayılar çok fazla olduğu bir yerleşim yeridir. Dokunulmazlıkları da olduğu için bir şey de yapamıyoruz. İlgililere buradan sesleniyorum. Madem koruma altına aldınız, zararlarımızı da verin” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI