Ziraat Odası Başkanlığına Adayım.

Genç ve dinamik kadrolarla Ziraat Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Emin Kanbur,değişim ve dönüşüm gerektiğini söyledi.

YAŞAM 22.08.2022 12:00:38 84 0
Ziraat Odası Başkanlığına Adayım.

Rize’de birçok organizasyonlarda yer alarak ismini duyuran Fotoğraf Sanatçısı, Gezgin, işyeri sahibi unvanları yanında, siyasi oluşumlarda görev alarak Rize’de Turizm faaliyetleri ve ARGE çalışmaları yapmakla da bilinen Emin Kanbur, Rize Ziraat Odası Başkanlığına Aday olduğunu açıkladı.

2023 SEÇİMLERİNDE ADAYIM

Kanbur, açıklamada adaylığı için şunları söyledi

“Önümüzdeki dönem 2023 yılı başında yapılacak olan olağan kongre sürecinde Rize Ziraat Odası Başkanlığına Adayım.

Yerelde uzun yıllar yaptığım çeşitli görevler sonrası oluşan tecrübe ve yöneticilik bilgimle, ilimiz ekonomisin lokomotifi olan Çay Tarımı ve Sorunlarının çözüm odağında olan, Rize Ziraat Odasını temsil etmekte kendimi hazır gördüğüm için bu göreve talibim.

GENÇ VE DİNAMİK KADROLARLA GÖREVE TALİBİM

Kanbur, Rize’de STK larda ve diğer sosyal sorumluluk platformlarında görev alacakların, artık genç kadrolar ile daha iyi hizmetlerin yapılacaklarını ifade etti.

Kambur, Genç dinamik kadrolarla, güncel, Daha ulaşılabilir, Daha şeffaf, Günümüz Teknolojisiyle donatılmış Çağdaş ve Çalışkan bir Ziraat Odası oluşturmak ve Bölge Çay Tarımını temsil etmek için, kutsal bir görev olan Rize Ziraat Odası başkanlığı görevine hazırım. Allah’ın izni ve Delegenin desteğiyle başkanlığa Aday olduğumu kamuoyunun bilgilerine sunarım” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI