'Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir' etkinliği düzenlendi

İçişleri Bakanlığının "Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir" uygulaması kapsamında ülke genelinde birçok noktada şerit boyama etkinliği gerçekleştirildi.

YAŞAM 31.03.2021 10:19:42 39 0

PAZAR-İçişleri Bakanlığının 'Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir' uygulaması kapsamında ülke genelinde birçok noktada şerit boyama etkinliği gerçekleştirildi.

Rize’nin Pazar ilçesinde eş zamanlı olarak 12.00-15.00 saatleri arasında 'Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir' mottosu ile farkındalık etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe Pazar Kaymakamı Ayhan TERZİ, Belediye Başkanı Ahmet BASA, İlçe Emniyet Müdürü Mesut DEMİRDAŞ, İlçe Jandarma komutan vekili Asb. KD. Bçvş. Orhan AKGÜL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK ’ün yansıra kurum amirleri, okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı. “İlçemizde Veysel Vardal İlkokulu ile Kız Kulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde düzenlenen etkinliğe Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, öğrencilerle birlikte yaya geçitlerini kullanarak araç sürücülerine etkinlik hakkında bilgi verip yaya geçitlerine geldiklerinde yavaşlayarak yayalara öncelik vermeleri konusunda uyarılarda bulundu.”

Burada bir grup öğrenci, ellerinde 'Yayalar kırmızıçizgimiz', 'Yayayım bu yolda ben de varım' dövizleri taşıyarak sürücüler için farkındalık çalışması yaptı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI