ÜZEN YANGIN

Köprüyaka Köyü’nde 1 samanlık, Dutlu Köyü’nde ise 5 ev, 3 ahır ve 3 samanlık kullanılamaz hale geldi. İki köydeki yangında söndürüldü ve soğutma çalışmaları devam etmektedir.

YAŞAM 13.09.2022 11:14:53 71 0
ÜZEN YANGIN

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-12.09.2022 tarihinde saat 00.10 sıralarında ilçeye bağlı Köprüyaka Köyü’nde ve saat 04.00 sıralarında Dutlu Köyü’nde meydana gelen yangınlara Şavşat ve Artvin Belediye itfaiye ekipleri tarafından gerekli müdahaleler yapıldı. Köprüyaka Köyü’nde 1 samanlık, Dutlu Köyü’nde ise 5 ev, 3 ahır ve 3 samanlık kullanılamaz hale geldi. İki köydeki yangında söndürülmüş olup soğutma çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber ve Belediye Başkanı Nihat Acar ile birlikte Dutlu Köyü Yağmurlu Mahallesi’nde çıkan yangın ile ilgili incelemelerde bulundular.

Ziyarette açıklama yapan Belediye Başkanı Nihat Acar: “Dün gece saatlerinde Köprüyaka ve Dutlu Köyü’nde meydana gelen yangınlara belediyemiz itfaiye ekipleri en kısa zamanda müdahalelerde bulunmuştur. Yangınlarda can kaybının olmaması en büyük tesellimizdir. Şavşat Belediyesi olarak yangından etkilenen hemşerilerimizin yanındayız. Yaraların sarılması için elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız. Yangından etkilenen tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI