Seçim Güvenlik Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi nedeniyle düzenlenen Seçim Güvenlik Tedbirleri Toplantısı Rize Valisi Kemal Çeber Başkanlığında gerçekleştirildi.

YAŞAM 16.03.2023 10:06:59 71 0
Seçim Güvenlik Tedbirleri Toplantısı Gerçekleştirildi
AFAD Acil Durum Yönetim Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya; Rize Valisi Kemal Çeber, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Yasin Temel, Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı, ilçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Ali Güngör, Rize Sahil Güvenlik Bot Komutanı Astsubay Başçavuş Kürşat Taştan, İlçe Emniyet Müdürleri, İlçe Jandarma komutanları ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
Seçim güvenliğinin ayrıntılı bir şekilde ele alındığı toplantıda bir değerlendirmede bulunan Vali Çeber, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde oy kullanmalarını sağlamak, seçim öncesinde ve sonrasında herhangi bir aksaklığa, olumsuz bir duruma ya da güvenlik zafiyetine meydan vermemek için gerekli çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Vali Çeber, daha önceki seçimlerde elde ettikleri tecrübeden istifade ederek bu seçimlerde de büyük bir dikkat ve özenle çalışmaları yürüterek sorumluluklarını yerine getireceklerini dile getirdi. Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte seçim sürecinden seçim gününe, seçimden sonrasıyla ilgili yürütülecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Rize Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı’da seçim güvenlik terbileriyle ilgili geniş bir sunum yaparak bilgilendirmelerde bulundu.
Toplantı katılımcıların soru, görüş ve önerileriyle son buldu.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI