Şahin’e Akülü araç hediye etti.

Şahin’e Akülü araç hediye etti.

YAŞAM 23.05.2022 13:31:40 58 0
Şahin’e Akülü araç hediye etti.

ÇAMLIHEMŞİN-2002 yılında başlayan çalışmalarıyla devamlı gündemde olan ve 3 Ocak 2013'te Tırmandığı tepede kaya düşmesi sonucu beyin kanaması geçiren Çamlıhemşinli profesyonel dağcı Mehmet Şahin’e Belediye Başkanı Haşimoğlu tarafından akülü araba verildi.

4,5 ay Erzurum Yakutiye Araştırma Hastanesi’nde bitkisel hayat yaşayan Şahin burada konuşma ve yürüme yetisini kaybetmesinin ardından, 6,5 ay sonra ise yürümeye başladı.

Çamlıhemşinli dağcı Mehmet Şahin’in Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu’nda talep ettiği Akülü araç, Haşimoğlu’nun Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ’a olayı iletmesinin ardından temin edildi.

Çamlıhemşin Sırt Mahallesindeki teslim törenine, Osman Aşkın Bak’ın Pazarlı danışmanı Hamza Kahramantürk, Belediye Başkanı Osman Haşimoğu, Çamlıhemşin İlçe Kaymakamı Hakan Öznay katıldı.

Belediye Başkanı Osman Aşkın Bak, aracın nasıl kullanılacağı hakkında engelli dağcı Mehmet Şahin’e bilgiler verdi. Teslim işleminin yapıldığı Çamlıhemşin Sırt Mahallesinde mutlu sona ulaşılarak ayrılan heyete teşekkür ettiler.

Akülü arabası teslim edilen Mehmet Şahin sevince boğularak şunları söyledi; Biraz olsun gezebileceğim için çok mutlu oldum ve herkese çok teşekkür ederim dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı