Rize'nin siyasetçileri Ramazan öncesi kahvaltıda buluştu

Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, İl Genel Meclisi Çayeli üyeleri Ömer Latif Yağcı ve Adnan Karal, Ramazan'dan iki gün önce

YAŞAM 5.04.2022 09:46:02 45 0
Rize

ANKARA-RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan ile yönetim kurulu üyelerinin, kadın ve gençlik kolu başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda, Rize'nin meseleleri ele alındı. Milletvekili ve belediye başkanları ile il genel meclisi başkanı, sorumluluk alanlarıyla ilgili bilgilendirme yaptılar.

Ankara RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan, 'Kahvaltılı sohbet toplantısında biraraya geldiğimiz ilimizin Milletvekili ve yerel yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunduk. Hem merkezi projeler hem de yerel yönetimlerin yapılmakta olan ve yapılacak çalışmaları hakkında bilgi aldık. Kendilerini Federasyonumuzda ağırlamaktan memnuniyet duyduk.' dedi.

RİDEF Genel Başkanı Muammer Bostan, Ankara RİDEF olarak Rizelilerin Ankara'da birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde olması amacıyla yürüttükleri çalışmaları anlattıklarını, sonbaharda Ankara’da yapmayı planladıkları Rize Günleri ve diğer projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunduklarını söyleyerek, milletvekilimize, belediye başkanlarımıza, il genel meclisi başkan ve üyelerine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI