Ramazan Dursun Pazar’dan Mesaj yolladı

Ramazan Dursun Pazar’dan Mesaj yolladı

YAŞAM 4.12.2022 10:45:13 162 1
Ramazan Dursun Pazar’dan Mesaj yolladı

PAZAR-Pazar’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde görme engelli Pazar Çay Fabrikası personeli Ramazan Dursun, bir mesaj yayımladı.

Bizler hayatın her alanında var olmaya devam ediyoruz, asıl engelli bizler değil bizim önümüze engel koymaya çalışanlardır diyen Dursun, sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi

“Evet, sıkıntılarımız problemlerimiz çok ama çok fazla ancak hiçbir sıkıntı hiçbir problem çözümsüz değildir. Yeter ki moral bozmayalım el ele gönül gönüle vererek mücadelemizi sürdürmeliyiz. Bizler kendimizi ne kadar iyi ifade edebilir toplumun bir bireyi olarak kalmamız hususunda ne kadar kararlı olabilirsek o kadar kısa sürede sonuca ulaşabiliriz. Dolayısıyla 3 Aralık sadece bir anma günü olarak değerlendirilememeli tam aksine bu günler engellilerin varlığını iyice hissettirdiği günler olmalıdır. Bu vesileyle tüm kader arkadaşlarımın bu özel gününü tebrik eder her bir arkadaşıma sağlıklı huzurlu mutlu ve başarılarla dolu bir yaşam temenni ederim. İyi ki varsınız iyi ki varız, saygılar sunar selamlarımı iletirim.”


Anahtar Kelimeler:
Nurten taskiran
4.12.2022 16:17:17
Canım kardeşim rabbim uzun sağlık ömür versin Allah'ım gönlüne göre versin seni seven ablan

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI