PTT’DEN ÖZELGÜN ZARFI

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) tarafından "İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Enstitüsü 50. Yıl" konulu özelgün zarfı 11 Aralık 2020 tarihinde tedavüle sunuldu.

YAŞAM 15.12.2020 17:45:15 25 0
PTT’DEN ÖZELGÜN ZARFI

Hayati Akbaş

ARTVİN- Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) tarafından 'İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Enstitüsü 50. Yıl' konulu özel gün zarfı 11 Aralık 2020 tarihinde tedavüle sunuldu.

'İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Muhasebe Enstitüsü 50. Yıl' konulu özel gün zarfı, 5,00 TL bedelle; www.filateli.gov.tr adresinde, filateli cep uygulamasında ve abone sayısı kadar PTT iş yerlerinde satışa sunuldu.

Koronavirüs salgınından dolayı toplum sağlığını korumaya destek olmak, PTT iş yerlerinde yoğunluk yaşanmasını önleme ve kullanma dosyatelik işlemlerini PTT iş yerlerine gelmeden yapabilmeleri için; 11 Aralık 2020 tarihinde satışa sunulan özel gün zarfını posta damgası ile talep eden müşterilere, www.filateli.gov.tr adresinden ürünün tedavül tarihi itibari ile 6 ay beslenip paket halinde posta damgalı olarak gönderilebilecek.

Müşterilerin, Müşterilerin, tip filatelik ürünler için (Filateli İşletme Prosedürüne uygun olması halinde) özel tarih damgası ve posta damgası talepleri, 3 ay harf PTT AŞ'ye iletildiği takdirde karşılanacak.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı