Pazarlı Şehit Adına Şırnak’ta Fidan dikti. Kütüphane Sözü aldı

Şırnak’ta 81 il şehri Nuh da buluşuyor Projesi kapsamında Pazarlı Şehit ’in anısına fidan dikildi.

YAŞAM 31.10.2021 17:18:13 61 0
Pazarlı Şehit Adına Şırnak’ta Fidan dikti. Kütüphane Sözü aldı

Şırnak’ta 81 il şehri Nuh da buluşuyor Projesi kapsamında Pazarlı Şehit ’in anısına fidan dikildi.

Projesi kapsamında gönül elçisi olarak Rize’den davet edilen Doğu Karadeniz Pazar Kadın Girişimciler Derneği Başkan Yardımcısı İş kadını Sevim Taşkın Rize şehitler anısına düzenlenen fidan dikimine katıldı.

ŞEHİT ANISINA AĞAÇ DİKTİ

Taşkın, Rize Şehitleri ve Van Çatak’ta şehit olan abisi Coşkun Dalkılıç anısına Şırnak Valisi aynı zamanda Rize Pazar Doğumlu Ali Hamza Pehlivan ile birlikte Fidan dikimi gerçekleştirdi.

ŞEHİT ADINA KÜTÜPHANE SÖZÜ VERİLDİ

Şırnak Yeşeren Gençlik Derneği Başkanı Hatice Atan, Şırnak’ta yeni yapılacak olan bir okulun kütüphanesine abim Coşkun Dalkılıç’ın adının verilmesi önerinde bulunulduğunu dile getiren Sevim Taşkın,” Sayın Valimizin de destek vereceğini söylemesi beni bir Rizeli ve aynı zamanda Pazarlı olarak çok memnun etmiştir. Hemşerimizin yakın ve dostane ilgisinde dolayı da son derece memnun olduk” dedi.

ŞIRNAK SOKAKLARINA TÜRK BAYRAKLI CUMHURİYET KORTEŞİ YAPILDI

Sevim Taşkın, “Şırnak Yeşeren Gençlik Derneğinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel Türkiye'nin 81 İlinden gelen Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte düne kadar bir tane bayrağın dahi asılamadığı Şırnak ilimizde elimizde bayraklarımızla Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıldönümü kutlaması yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı