Pazar’ın Gururu Müzik Severler Cemiyeti 34 yıldır hizmet veriyor.

Pazar’ın Gururu Müzik Severler Cemiyeti 34 yıldır hizmet veriyor.

YAŞAM 20.02.2022 19:01:38 111 0
Pazar’ın Gururu Müzik Severler Cemiyeti 34 yıldır hizmet veriyor.

PAZAR-Hafta sonları Cumartesi günü akşam 19.00 halka açık ücretsiz ve katılımcılara ikramlı müzik dinletisi programı icra ettiklerini ve Pazar halkını hoşça bir hafta sonu geçirmeleri için dernek binasına davet ettiklerini dile getiren Dermek Başkanı Hamdi Parlak, faaliyetlerle İlgili Pazar ilçesinde teşekkül ettirilen böylesi bir kuruluşun müzik alanındaki ilgiyi ortaya çıkardığını söyledi.

Dernek Başkanı Parlak ise geçmişi çok öncelere dayanmasına rağmen resmi olarak 1988 yılında faaliyete girdiklerini belirterek, “Dernek asıl amacı olan musiki eğitimini sürdürürken disiplin ve musiki ahlâkını ön planda tutmaktadır. Kamu Yararına Çalışan Dernekler statüsünde Klasik Türk Müziği, Türk Halk Müziği, Harput Müziği (Yöre Müziği) ve Halk Oyunlarını bünyemizde eğitim çalışmalarıyla sürdürmeye devam etmekteyiz Bütün okullarımızdaki etkinliklere hiçbir ücret talep etmeden yardımcı olmaktayız.” Dedi.

Parlak, ihtiyaçlarının temininde kendilerine yardımcı olan öncelikle Pazar Kaymakamlığına, Belediye Başkanı Ahmet Basa ve siyasi parti teşkilatları mensuplarıyla STK temsilcilerine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI