Pazar Gençlik Merkezi Kan Bağışladı

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Pazar Gençlik Merkezindeki Gençlik liderleri, genç gönüllüler ve vatandaşlar Gençlik merkezi öncülüğünde kan bağışında bulundu.

YAŞAM 2.11.2020 18:58:23 18 0
Pazar Gençlik Merkezi Kan Bağışladı
CEVAHİR TOPALOĞLU
PAZAR- Rize Kan Bağış Merkezi ve Rize Pazar Gençlik Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda, bugün saat 10:00-17:00 saatleri arasında Pazar Gençlik Merkezi yanında Kızılay kan bağış ötöbüsüne 18 yaşını dolduran ve kan bağışlamasında sağlık yönünden herhangi bir sakınca bulunmayan gençler ve vatandaşlar kan bağışında bulundular.

Yetkililerden yapılan açıklamada ‘’kan bağışının önemine dikkat çekti. Ayrıca Gençlik Merkezi’nin başlattığı kan bağışı seferberliğinin son derece anlamlı bir davranış olduğunu belirterek, “Bu konuda öncülük eden Gençlik liderlerimiz ve Gönüllü genç liderlerimizi Kutluyorum. Bugün burada hep birlikte gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik sırasında pırıl pırıl gençlerimizle bir araya geldik. İnanıyorum ki gençlerimiz kan bağışlamayı alışkanlık haline getirerek, can kurtarmaya vesile olmaya devam edeceklerdir.’’ denildi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı