İstenince oluyor: Önce zihinde proje ardından hayat geçirme

Ardeşenli iş kadını Ayşe Er, Ramazan Bayramında çocukları sevindirmek istediklerinden dolayı böyle bir hayır işine giriştik” dedi.

YAŞAM 25.05.2020 14:15:24 63 1
İstenince oluyor: Önce zihinde proje ardından hayat geçirme

ARDEŞEN-Bayramda çocukları sevindirmek için Ardeşenli İş KADINI Ayşe Er öncülüğünde, Ardeşen Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Kardeşlik Kervanı “Projesine Rize Valisi Kemal ÇEBER’de destek verince Proje hayata geçti.

Ardeşen Kaymakamın eşi Nagihan ALİBEYOĞLU katkılarıyla tespit edilen öksüz, yetim, engelli çocuklar için hazırlanan(giysi, kırtasiye, oyuncak) yardım paketleri projesine öncülük eden İş Kadını Ayşe ER, tarafından hazırlanan paketler halindeki koliler ilk etapta Bitlis’e 150,Siirt’e 60 adet kargoyla gönderildi.

Ayrıca Ardeşen’de 250 çocuğa hediye dağıtarak bayram günü çocukları sevindirdiler.

Ardeşenli iş kadını Ayşe Er, Ramazan Bayramında çocukları sevindirmek istediklerinden dolayı böyle bir hayır işine giriştik” dedi.

Er, 'Çocuklar bayramda dışarı çıkamıyor. Onlar için bir şeyler yapmak istedik. İlçemizdeki 100 çocuğu sevindirmek için yola çıkmıştık, ardından konuyu Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’na açtık. Oda destek olacağını ve daha önce görev yeri olan Bitlis'in Güroymak ilçesine de bu anlamlı hediyelerin gitmesi fikirlerini bize iletti. Biz de bu projeye olumlu bakarak, belirlenen çocukların yaş, isim ve adreslerine ulaştık. Hazırladığımı paketlerimizi oluşturduk. Ardından kendimiz ve hayırseverlerinde yardımıyla yaklaşık ilk başta hedefimiz olan 100 sayısını daha da artırdık. Rize Valisi Kemal Çeber de 50 paket ile bu kampanyaya destek olduğunu belirtti”.

İş Kadını Ayşe Er, '6 yaşından 15 yaş aralığındaki çocuklarımıza giysi, ayakkabı, oyuncak, kalem, defter ve kitap gibi yaklaşık 10 kalem ürün hediye gönderdik. Bu güzel kampanyaya destek olan Ardeşen Kaymakamı ve değerli eşlerine, Rize Valisi Kemal Çeber'e, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy'a, Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim'e ve birçok hayırsevere teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah çocuklarımızın bu bayramda da yüzlerini güldürürüz ve onları mutlu ederiz' diye konuştu.

Kampanyaya destek veren öğretmen Nuriye Akın da, 'Çok çalıştık ve güzel hediyeler ve dolu dolu paketler oldu. Bayramda böyle hayırlı bir işe öncülük eden Ayşe hanıma bu duyarlılığı için ve ayrıca destek verenlere de teşekkür ediyorum ' dedi.


Anahtar Kelimeler:
Nur
25.05.2020 14:48:03
Güzel bir etkinlik . Destek verenlerden Allah razı olsun

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI