İFTARİYELİK HEDİYE PAKETİ DAĞITTI

Yusufeli Belediyesi tarafından ilçe merkezi ve mahallelerine iftariyelik hediye paketi dağıtımı yapıldı.

YAŞAM 8.05.2021 16:52:04 47 0
İFTARİYELİK HEDİYE PAKETİ DAĞITTI

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Belediyesi tarafından ilçe merkezi ve mahallelerine iftariyelik hediye paketi dağıtımı yapıldı. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü koordinesinde oluşturulan belediye personeli, Kadın ve Gençlik Meclisi’nden oluşan ekipler ilçe merkezi ve mahallelerinde çalmadık kapı bırakmadı.

Yusufeli Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği “Ramazan Paylaşmaktır, Paylaşmak İbadettir” temalı iftar yemekleri, tüm dünyayı ve Türkiye’yi tehdit altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle iki yıldır düzenlenemedi. Yusufeli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde Kadın ve Gençlik Meclisi üyeleriyle birlikte ilçe merkezi ve mahallelerine; pide, hurma, kolonya ve imsakiyeden oluşan İftariyelik hediye paketi dağıtımı yapıldı.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, “Yusufeli Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerimizi tüm dünyayı tehdit altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle iki yıldır düzenleyemiyoruz. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüz koordinesinde; personellerimiz, Kadın ve Gençlik Meclisi üyesi arkadaşlarımızla birlikte ilçe merkezimiz ve mahallelerimize İftariyelik hediye paketlerimizi ve selamımızı ulaştırdık. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin yaklaşan Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, biran önce Covid-19 salgınının sona ererek özlediğimiz kalabalık güzel günlere ulaşmamızı temenni ediyorum. ”dedi.

Yusufeli Belediyesi Aşevi ile 25 aileye iftarlık sıcak yemek dağıtımı yapılıyor.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı