GENEL MÜDÜR ALİM’DEN DEPREMDE 25 YAKININI KAYBEDEN ÇALIŞANINA TAZİYE ZİYARETİ

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen asrın en büyük deprem felaketinde şu ana kadar 32 binin üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybetti 100 yılın en büyük deprem felaketi sonucunda an itibariyle 100 bine yakın yaralı insanında te

YAŞAM 14.02.2023 10:40:26 141 0
GENEL MÜDÜR ALİM’DEN DEPREMDE 25 YAKININI KAYBEDEN ÇALIŞANINA TAZİYE ZİYARETİ

Çay İşletmeleri Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM; “Son yüz yılın en büyük deprem felaketinde birçok insanımızı kaybettik. Ülkemizi yasa boğan bu elim deprem felaketinde Derepazarı Çay Fabrikamızda çay eksperi olarak görev yapan Nurcan Eren hanımefendi Adıyaman ilinde eniştesi ve yeğenleri ile birlikte 25 yakınını kaybetmiş oldu. Mesai arkadaşımız Eren ailesinin acısı hepimizin açısıdır. Hem kalacak yer hem de diğer ihtiyaçlarının giderilmesinde her an yanlarında olduğumuzu belirttik. Kendisine ve tüm kederli aile fertlerine başsağlığı diliyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. , Milletimizin başı sağ olsun. Allah devletimize ve milletimize bir daha böyle büyük acılar yaşatmasın.” dedi.

Genel Müdür Alim’in, Eren ailesine yapmış olduğu başsağlığı ziyaretine, yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu’da eşlik ettiler. Eren ailesi, bu kederli günlerinde Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve beraberinde yardımcılarının taziye ziyaret ve desteklerine teşekkür ettiler.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI