Farkındalık Söyleşileri IV Gerçekleştirildi

RTE Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Farkındalık Söyleşileri IV” Rize Barosu Başkanı Avukat Mehmet ÇIRAKOĞLU, Başkan Yardımcısı Avukat Rıffat ULUŞAHİN ve Avukat Önder ŞAHİN’İN katılımıyla İktis

YAŞAM 6.12.2017 13:43:40 41 0
Farkındalık Söyleşileri IV Gerçekleştirildi

Av. Mehmet ÇIRAKOĞLU, öğrencilerin bilgi donanımları ile birlikte irfan sahibi kişiler olmaları gerektiğini ve Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mevcut ile yetinmeden daha ilerilere gidebilecek hedefler belirlemeleri gerektiğini ifade etti.

Av. Rıfat ULUŞAHİN, Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Hukuk Fakültesine geçişlerinin ardından avukatlık mesleğini tercih etmeleri halinde, önemli bir görev edineceklerini, zorluklarının yanında insana yardım etmenin hazzını yaşayacaklarını belirtti.

 Av. Önder ŞAHİN ise hukukçunun mutlaka bilerek hareket etmesi gerektiğini, şüphe ve tereddüt ettiği konularda tam bir kesinlik içinde beyanda bulunmaması gerektiğini, bu nedenle öğrencilerin, ilim ve irfan sahibi insanlar olarak kendilerini yetiştirmeleri gerektiğini söyledi.

 Söyleşi, aktarılan bilgilerin ardından soru-cevap kısmı ile sona erdi.

Programın sonunda, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet YANIK tarafından günün anısına Rize Barosu Başkanı Av.Mehmet ÇIRAKOĞLU’na Üniversite şilti takdim edildi.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI