Dereceye Girenlere Maddi destek sağlandı

Pazar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen PAZAR temalı fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere daha önce belirlenen maddi katkılar kendilerine verildi.

YAŞAM 30.12.2022 10:56:58 54 0
Dereceye Girenlere Maddi destek sağlandı

PAZAR-Pazar Kaymakamlığı tarafından ilçenin tanıtımına katkı sunulması amacıyla “Pazar İçin Hayde” teması altında fotoğraf yarışması düzenlendi.

Pazar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü katkılarıyla 20 Eylül 2022 tarihinde start verilen fotoğraf yarışması etkinliğinin amacı Pazar İlçesinin doğasal, tarımsal, sosyo-kültürel yaşamın yanı sıra tarihi ve kültürel varlıklarına duyarlılığı arttırmak, Pazar İlçesinin tanınmasını sağlamak, şehre ait görsel bir hafıza oluşturmaktı.

Sonuçlanan “Pazar Fotoğraf Yarışması” etkinliğine toplam 218 eserin ve 81 yarışmacı katılım sağladı.

Eserlerin değerlendirilmesi, ön eleme ve seçim olmak üzere iki aşamadan oluşturuldu.

Ayrıca yarışmada toplamda 20 adet eser sergilenmeye layık eserler olarak değerlendirilmiş olup daha sergide yer alacak.

Sergilenmeye hak kazanan eserler sergi için basımları yapılıp sergilendikten sonra eser sahiplerine hediye edilecek

Yarışmada 10 jüri üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen seçim değerlendirmesi sonucu belirtilen eser sahipleri ödül almaya kazandılar.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

Pazar Kaymakamlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Kaymakamlığımızca gerçekleştirilen Pazar Fotoğraf Yarışması Etkinliği değerlendirme sonucu ödül almaya hak kazanan eser sahipleri ve İlçe Tarım Müdürü Sinan KARTAL ile birlikte Kaymakam Mustafa Akın’a makamında ziyarette bulundular. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Mustafa Akbulut'unda iştirak ettiği tören sohbetle geçen ziyaretin ardından, Kaymakam AKIN, eser sahiplerine ödüllerini vermesiyle birlikte kendilerini tebrik etti.”

Kaymakam Mustafa Akın, Eser sahipleri yarışmanın İlçe için çok değer katan etkinliğe katkı sunduklarını çok memnun kaldıklarını belirtti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI