DEPREM BÖLGESİNE 5 TIR YARDIM MALZEMESİ GÖNDERDİ

MUBİN ÇAKMAK DEPREM BÖLGESİNE 5 TIR YARDIM MALZEMESİ GÖNDERDİ.

YAŞAM 13.02.2023 13:05:48 66 0
DEPREM BÖLGESİNE 5 TIR YARDIM MALZEMESİ GÖNDERDİ

Hayati Akbaş

HOPA-Deprem Bölgesinde yaşanan acılara Artvinli İş insanları sessiz kalmıyor. Bu defa da Eski Artvin Hopaspor Kulüp Başkanı ve BES Teknoloji CEO’su Mubin Çakmak’ta Şirketler, BES Teknoloji olarak Deprem Bölgesinde yaraların sarılmasında, acıların paylaşılmasına bir nebze de olsa destek verme adına ilk etapta 3 Tır, ikinci etapta da 2 TIR yardım malzemesi gönderdi.

Mubin Çakmak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Çok çok üzgünüz ve içimiz yanıyor. Psikolojimiz ve sinir sistemimiz dip yapmış durumda. Giden on binlerce canımız geri gelmeyecek ama yaralarımızı sarmak için tekrar, süratle, hep beraber toparlanarak tüm üzüntü ve acılarımıza rağmen güçlü olmak zorundayız, buna mecburuz. Daha işimiz ve sorumluluğumuz çok. Yaşadığımız eşi benzeri olmayan bu felaketin yaralarını sarmak uzun zaman alacak.

Belki karnımız doyunca sıcak evimizde kendimizi suçlu hissediyoruz ama güçlü olmalıyız ve ülkemize güvenmeliyiz. Ben inanıyorum ki hep beraber ayağa kalkacağız. Şimdi ekmeğimizi, aşımızı, evimizi kısacası her şeyimizi paylaşma zamanı. Nasıl sevgi paylaştıkça çoğalıyorsa, şimdi acıları da paylaşma zamanı. Bu ülkede hep daha fazla olsun hep benim olsun diyen on binlerce iş insanı…

Artık gerçeklerle yüzleşme zamanı gelmiştir! Her şeyimizi ortaya koyup paylaşmalıyız, bölüşmeliyiz. Bize uzanan elleri geri çevirmemeliyiz. Gerekirse lüks araçlarımızı, yazlığımızı satıp felakette gözyaşları ile baş başa kalan canlarımıza el uzatacağız. İnsanlık namına buna mecburuz. Elimden gelen tüm imkânlarımla maddi manevi her türlü fedakârlığı yapacağım. Hayatlarını kaybeden tüm canlarımıza mevtamdan rahmet diliyorum. Geride kalan aile bireylerine en derin sabır diliyorum, acılarını yürekten paylaşıyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Allah’ım sen yardım et, acılarımızı hafiflet”.

Mubin Çakmak ayrıca Hopa TSO tarafından başlatılan yardım kampanyasına da ciddi miktarda destek vererek, Deprem bölgesine Kuru Gıda maddeleri gönderilmesine de katkı verdi.

TSO BAŞKANI DEMİRCİOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

TSO Başkanı Osman Demircioğlu ’da yardım kampanyalarına önemli miktarda nakdi destek veren Mubin Çakmak’a teşekkür ederek “Biz gerek Hopa’da faaliyetlerine devam eden ve gerekse il dışında faaliyetlerine devam eden Hopa’lı İş İnsanları duyarlıklıları ile bizleri gururlandırmışlardır. Bizler nakdi olarak gönderilen bu yardımlarla Deprem Bölgesinde öncelikli ihtiyaç olan Isınma ve gıda maddelerini temin ederek Deprem Bölgesine gönderdik.

Bir Teşekkürü ’de Hopa halkına yapmak isterim. Hopa Belediyesi ve STÖ Başkanları olarak başlattığımız kampanyamızda 2 günde 7 TIR dolusu yardımı yaparak Hopa tarihine not düşülecek bir örnek dayanışmaya imza attılar. Hopa TSO olarak her birinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ederiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı