Deniz Sahilinde Çevre düzenlenmesi yapıldı

Pazar Belediyesi Deniz sahilinde Kirazlık Limanı ile Soğuksu Limanı arasında bulunan güzergahta çevre kirliliğine yol açan alanlarda temizlik çalışması yaptı.

YAŞAM 6.01.2021 11:18:56 84 0
Deniz Sahilinde Çevre düzenlenmesi yapıldı

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-Pazar Belediyesi Deniz sahilinde Kirazlık Limanı ile Soğuksu Limanı arasında bulunan güzergahta çevre kirliliğine yol açan alanlarda temizlik çalışması yaptı.

İlçenin tek yürüyüş alanı olan Hamidiye mevkii Soğuksu Limanı arasında bulunan tretuvarlarda gelişigüzel büyüyen ot ve yabani kısa bodur ağaçlar, Belediye Fen İşleri elemanlarınca temizlendi.

Pazar Belediyesi daha öncede Kirazlık Mahallesi ile Güzelyalı Mahallesi arasında tretuvarlarda gece ışıklandırılması yaparak çevreyi güzel görünüme kavuşturmuş ve vatandaşlardan olumlu tepkiler almıştı.

Her sabah düzenli yürüyüş yapan İlhan Memişoğlu, çevre düzenlenmesinde çok memnun olduğunu dile getirerek başkan Basa ’ya çağrıda bulunarak şunları söyledi. ”Öncelikle sahili temizleyen ve güzel bir görünüme kavuşturan başkanıma ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Yalnız bu sahilde zamanı geldiğinde Tadımlık dahi olsa tatmakta olduğumuz İncir ağaçları da kesilmiş. Başkanımdan ricam bu temizlenen alanlara yöresel meyve fidanları dikerse çok iyi olacağını düşünüyorum.”

Memişoğlu, vatandaşlara duyarlı olması için çağrıda bulundu. “Sabah evden erkenden kalkarak evimden sahile inene kadar her tarafta maske pisliği ile karşılaşıyorum. Bizlere de düşen görevi yerine getirmek zorundayız. Her şeyi yetkililerden bekleyeceğimize biraz da bizler temizliğe dikkat etmemiz gerekir “diye konuştu.

​​​​​​


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI