Çok yönlü İmam, bu kez 3 bin Rakımı Motosikletle test etti.

Rize'nin Pazar İlçesi Müftülüğü personeli Hasan Çatlıoğlu'nun, motosiklet tutkusu dikkat çekiyor.

YAŞAM 12.07.2021 10:04:55 112 0
Çok yönlü İmam, bu kez 3 bin Rakımı Motosikletle test etti.

Rize'nin Pazar İlçesi Müftülüğü personeli Hasan Çatlıoğlu'nun, motosiklet tutkusu dikkat çekiyor.

Motosikleti ile Rize'nin birçok yaylasını gezen Çatlıoğlu, genelde tek başına, bazen de bağlı olduğu Mottoman Rize adlı motosiklet grubundaki arkadaşları ile adrenalin dolu geziler yapıyor.

Şimdiye kadar motosikletiyle birçok zirve gerçekleştirildi ve yaylayı gezdi.

Zaman zaman zorlu parkurlarda gezilerine her hafta sonu devam eden Çatlıoğlu, bu hafta sonu Pazar ilçesinden başlayan gezisinde Çayeli Senoz Vadisi, Marbudam yaylasını ziyaret etti.

3 bin rakımlı Baldaş Aşıtı'nı geçerek, Çamlıhemşin vadisine doğru Tahpur, Baldaş, Başyayla, Ortaklar, Sıraköy yaylalarını geçerek Çamlıhemşin üzerinden dönüş yaptı.

Çok yönlü kişiliği ile ilçede yaptığı sosyal faaliyetlerle tanınan Çatlıoğlu, daha öncede imam arkadaşıyla birlikte yörenin tanıtımı için klip çekimi yaparak beğeni toplamıştı.

Bu hafta sonu yapmış olduğu adrenalin dolu zorlu gezide 150 km yol kat ederek geziyi tamamladığını ifade eden Çatlıoğlu, Bölgemizdeki güzellikleri motosikleti ile gezip görüyorum. Motosiklete gönül veren gençlere bu tehlikeli motosiklet tutkusunun kurallarına uygun bir şekilde kask, eldiven, dizlik ve koruyucu mont ile yapılmasını tavsiye etti.

Çatlıoğlu, “3 bin rakımlı Baldaş zirveden inişin sis nedeniyle çok zor olduğunu yer yer görüş mesafesinin 5 metreye kadar düştüğünü “ dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI