Bu yıl da okulların açılmasıyla beraber burslarını ödemeye başladı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi Şubesi kuruluşundan bu yana eğitim bursu veriyor.

YAŞAM 22.11.2021 11:11:38 34 0
Bu yıl da okulların açılmasıyla beraber burslarını ödemeye başladı.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi Şubesi kuruluşundan bu yana eğitim bursu veriyor. Bu yıl da okulların açılmasıyla beraber burslarını ödemeye başladı.

ADD Başkanı Emine Hekimoğlu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. “Atatürkçü Düşünce Derneği Arhavi Şubesi olarak; Atatürk’e, Atatürkçülüğe inanan üyelerimiz ve gönül dostlarımızla birlikte gönülden çalışarak, bugüne değin 250 üniversite öğrencimize eğitim bursu verdik.” Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.”diyen Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini, görüş ve düşüncelerini savunan derneğimiz de eğitime gerek burslarımızla, gerek ücretsiz eğitim desteklerimizle, gerek kitap dağıtımlarımızla katkı vermeye çalışıyoruz.

Bu Eğitim öğretim yılından da kasım ayından başlayarak yardımsever üyelerimizin maddi destekleriyle 11 üniversite öğrencimize, bir vakıf desteğiyle de 7 üniversite öğrencimize olmak üzere toplam 18 üniversite öğrencimize eğitim bursu vermeye başladık.

Güzellikler paylaştıkça çoğalır. Cumhuriyetimizi, geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimize burs vermek isteyen yardımseverler dostlar olabileceği düşüncesiyle derneğimizin İş Bankası’ndaki burs hesabını ( IBAN: 9110-0461345 TR74 0006 4000 019 1100 4613 45) açıklayarak sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı