Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, yeni yerine taşınan Rize İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Bakanlığı 12. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

YAŞAM 17.09.2020 11:05:03 33 0
Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu

AFAD Rize İl Müdürü Şakir KURK’un makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Karaman, İl Müdürü KURK’tan AFAD’ın çalışmaları hakkında bilgi alarak, Rize’de ve Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki illerde vermiş oldukları hizmetler dolayısıyla tüm AFAD çalışanlarına teşekkür etti.

KURK ise kendilerini ziyaret eden Rektör Karaman'a teşekkür ederek, AFAD İl Müdürlüğünü gezdirdi ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karaman daha sonra, yeni yerine taşınan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Yeni atanan İl Müdürü Ali Serkan SAVAŞ'a görevinde başarılar dileyen Rektör Karaman, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

SAVAŞ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektörümüze teşekkür etti.

Karaman son olarak, Tarım ve Orman Bakanlığı 12. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Rektörümüz burada 12. Bölge Müdürü Ahmet USTA’dan çalışmalar hakkında bilgi alarak kendilerine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI