BAMBİ YATAK SON MAĞAZASINI HOPA’DA AÇTI

Hizmet ağını Türkiye geneline yaymak amacıyla yatırımlarını hızlandıran Bambi Yatak, Doğu Karadeniz’de büyümeye devam ediyor. Türkiye genelinde 700 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bambi Yatak, Hopa mağazası görkemli bir açılış tör

YAŞAM 2.04.2022 12:56:06 159 0
BAMBİ YATAK SON MAĞAZASINI HOPA’DA AÇTI

Hayati Akbaş

HOPA- Hizmet ağını Türkiye geneline yaymak amacıyla yatırımlarını hızlandıran Bambi Yatak, Doğu Karadeniz’de büyümeye devam ediyor. Türkiye genelinde 700 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bambi Yatak, Hopa mağazası görkemli bir açılış töreni ardından hizmete açıldı.

Hopa’da 1990 yılından bu yana mobilya sektöründe hizmet veren Türkan-Süleyman Altunsoy çiftine ait “Altunsoy Mobilya” Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer alan Bambi Yatak Mağazası ile hizmetine hizmet kattı. Mağaza açılışına, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Samet Cihan, HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, siyasi partilerin İlçe Başkanları, STÖ Başkanları, Altunsoy ailesinin yakınları ve esnaf dostları ile Hopalılar katıldılar.

Açılışta bir konuşma yapan Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek Altunsoy çiftini yatırımlarından dolayı tebrik ederek bol kazançlar diledi.

Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’de açılışta yaptığı konuşmada Hopa’nın her geçen gün böylesi yatırımlar ile gelişmeye ve büyümeye devam ettiğini ifade ederek “Türkan-Süleyman Altunsoy çiftini böylesi zor bir dönemde Ülkemizin sektöründe önde gelen markalarından biri olan Bambi Yatak’ı Hopa’ya kazandırdıkları için tebrik ediyorum. Açılan her işyerini istihdam ve ilçe ekonomisine katkı sunma adına önemsiyorum, Altunsoy çiftini yatırımlarından dolayı tebrik ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından topluca açılış kurdelesi kesildi ve işyeri gezildi Türkan Altunsoy ziyaretçilerine mağazalarındaki ürünleri tanıtması gözlerden kaçmadı. Daha sonra, açılışa katılan davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Açılış töreni ardından bir açıklama yapan Türkan-Süleyman Altunsoy çifti “Açılış törenimize katılan Hopa Belediye Başkanımız Sayın Taner Ekmekçi’ye Kemalpaşa Belediye Başkanımız Sayın Ergül Akçiçek’e, Hopa TSO Başkanımız Sayın Osman Akyürek’e, Hopa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Sayın Samet Cihan’a, HOPAPORT Genel Müdürümüz Sayın Meriç Burçin Özer’e, siyasi pati İlçe Başkanlarımıza, STÖ Başkanlarımıza ve tüm dost arkadaşlarımıza bu mutlu günümüzde açılışımıza katılarak bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ederiz” dediler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI