B-FİT KADIN GİRİŞİMCİLERİ ARIYOR

B-FİT KADIN GİRİŞİMCİLERİ ARIYOR

YAŞAM 1.11.2018 15:07:20 82 0
B-FİT  KADIN GİRİŞİMCİLERİ ARIYOR

2018 Bitmeden Girişimci Olmak İsteyen Kadınlara b-fit ‘ten 15.000 TL Destek

Hayati Akbaş

ARTVİN-Türkiye'nin ilk ve en yaygın kadınlara özel spor ve yaşam merkezi markası b-fit, bugüne kadar 250 kadına girişimcilik dünyasının kapılarını açtı. Franchise sistemiyle büyüyen kadınların spor markası, yeni girişimcilerini arıyor. Tüm Türkiye genelinde 270 yeni merkez açmayı hedefleyen b-fit'in öncelik verdiği iller arasında Artvin de bulunuyor.

Her yaş ve gelir grubundan kadına spor yapma alışkanlığı kazandırma hedefiyle 2006 yılında kurulan b-fit, bugün 50 şehirde 220'nin üzerindeki merkeziyle 600 binden fazla kadına kaliteli bir yaşam için spor yaptırıyor. b-fit, Türkiye'deki kadınların hareket eksikliği sorununa çözüm üretmenin yanı sıra kadınları ekonomik olarak güçlendirmeyi de misyon ediniyor. Kadınların girişimiyle son bir senede 39 yeni merkez daha açıldı ve toplam b-fit şube sayısı 222'ye ulaştı! b-fit merkezi sahipleri aylık ortalama 15-25 bin TL aralığında ciro elde ediyor.

2018 bitmeden b-fit girişimcisi olmak isteyenlere 15.000 TL destek!

Her gün girişimci adaylarından franchise başvuruları alan b-fit, ilk günden itibaren her aşamada girişimci kadınlara destek oluyor. Gerekli ekipmanlar, insan kaynakları desteği, uygulamalı eğitimler, oryantasyon süreci, reklam ve tanıtım desteğinin yanı sıra yer bulma, merkez tabela, cephe giydirme ve iç dekorasyon gibi açılış sürecinin tüm evrelerinde de girişimciyle birlikte çalışıyor. Merkez sahiplerinin spor eğitimi veya tecrübesi olması gerekmiyor, 5 gün oryantasyon olmak üzere toplam 10 gün boyunca kapsamlı bir eğitim programı veriliyor. Ayrıca merkezi açmak ve işletmek için ihtiyaç duyulabilecek her türlü bilgiyi içeren franchise el kitabı da girişimcilere hediye ediliyor.

b-fit'in 2018 yılı bitmeden kendi işinin sahibi olmak isteyen kadınlara bir sürprizi de var! Geleneksel yılsonu desteği ile 10 girişimciye franchise bedelinde 15.000 TL indirim sunulacak. Malzeme paketiyle birlikte toplam 70.354 TL olan franchise bedeli yılsonu fırsatıyla 55.324 TL'ye düşüyor.

2019 yılında 270 şube hedefiyle franchise sektöründe ilk üçte!

b-fit, 2019 yılında franchise anlaşmalarına odaklanarak tüm Türkiye genelinde 270 yeni merkez açmayı hedefliyor. Öncelikli iller arasında; Afyon, Alanya, Artvin, Eskişehir, Sinop, Kayseri, Rize, Düzce, Ağrı ve Erzurum yer alıyor.

b-fit Hakkında:

Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI