1 NİSAN’DA ALANLARA İNİYOR

Tüm Emekliler Sendikası Hopa Şubesi tarafından yapılan açıklamasında “sendikamız üyelerine ve üye olmayan tüm emeklilerimizi 1 Nisan’da yapacağımız basın açıklamasına davet ediyoruz” denildi.

YAŞAM 25.03.2021 12:00:32 35 0
1 NİSAN’DA ALANLARA İNİYOR

Hayati Akbaş

HOPA-Tüm Emekliler Sendikası Hopa Şubesi tarafından yapılan açıklamasında “sendikamız üyelerine ve üye olmayan tüm emeklilerimizi 1 Nisan’da yapacağımız basın açıklamasına davet ediyoruz” denildi.

Tüm Emekliler Sendikası Hopa Şube Başkanı Saim Aydın tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:: “Ülkemizin her alanında emeği olan biz Emekliler 13.5 milyonu aşan bir kitle olmamıza rağmen örgütlenmede özellikle de sendikalarda örgütlenememe sıkıntıları yaşıyoruz.

Aldığımız emekli maaşları; enflasyon ve sürekli artan zamlarla neredeyse elimizden uçup gidiyor. Bizler bölgesel olarak küçük zirai tarımı ile uğraşmamıza ve ek gelir elde etmemize rağmen ekonomik sıkıntılarımızı aşamıyoruz.

Büyük kentlerde yaşayan VE Emeklilik maaşından başka geliri olmayan, kira elektrik ve doğal gaz ödemeleriyle baş edemeyen emeklilerimiz durumu iç açıdır.

Bu nedenle haykıracağız, Türkiye’nin her tarafında eş zamanlı olarak

Geçinemiyoruz isyandayız haykırışlarımızla 1 Nisanda alanlara çıkacağız.

Tüm Emekliler Sendikası Hopa Şubesi olarak sendikamız üyelerine ve üye olmayan tüm emeklilerimizi1 Nisan 2021 tarihinde Hopa Belediye Parkında saat 12.30’da yapacağımız basın açıklamasına davet ediyorum” denildi..


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı