TURİZM SEZONUNU MASAYA YATIRDILAR

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 2018 yılı turizm sezonunun yaklaşması üzerine odamız üyesi Turizm Sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcileri ile bir araya gelerek sektörü görüştü.

TURİZM 20.03.2018 07:22:46 124 0
TURİZM SEZONUNU MASAYA YATIRDILAR

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası 2018 yılı turizm sezonunun yaklaşması üzerine odamız üyesi Turizm Sektöründe faaliyet gösteren firmaların temsilcileri ile bir araya gelerek sezon önce kurumsal olarak yapılması gereken hazırlıkları masaya yatırdı.

Özellikle tur otobüslerinin geçişlerinde sıkıntı yaşanmaması için yolcuların sıcak havalarda araçlar içinde beklememesi için çalışma yapılmasına ilgili makamlarla görüşülerek bu tarz aksaklıkların yaşanmaması için önceden tedbir alınması yönünde fikir birliğine varıldı.

Bu doğrultuda Hopa TSO öncülüğünde Sarp Mülki İdare Amirliğinde turizm konulu bir toplantı gerçekleştirilmesine karar verildi. Yapılacak toplantıda 15 yaş altındaki vatandaşların kimliklerinde fotoğraf talep edilmesi, tescil işlemlerinde yaşanan gecikmeler, Gürcistan Cumhuriyeti ile resmi görüşmeler yapılması gibi konuların gündeme getirilmesi kararlaştırıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI