SONBAHARDA DÖKÜLEN SADECE YAPRAKLAR DEĞİL

Artvin turizm simgelerinden Murgul ilçesindeki “Delikli Kaya Şelalesi” yolu asfalt döküm çalışması Artvin İl Özel İdaresi tarafından başarıyla gerçekleşti.

TURİZM 2.11.2022 11:16:01 69 1
SONBAHARDA DÖKÜLEN SADECE YAPRAKLAR DEĞİL

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin turizm simgelerinden Murgul ilçesindeki “Delikli Kaya Şelalesi” yolu asfalt döküm çalışması Artvin İl Özel İdaresi tarafından başarıyla gerçekleşti.

Artvin’in gözde turizm simgelerinden olan ve her yıl binlerce ziyaretçi ağırlayan Murgul Delikli Kaya Şelalesi yolu bozuk satıhları sıcak asfalt çalışması yapılarak yeni haline kavuştu. Murgul Kaymakamlığı “Köylere Hizmet Götürme Birliği” tarafından finanse edilen ve Artvin İl Özel İdaresi tarafından asfaltlama çalışması gerçekleştirilen Başköy Delikli Kaya Şelalesi yolu yeni ziyaretçilerini bekliyor.

Toplamda 1500 metre bozuk satıh alanda yapılacak olan asfaltlama çalışmasının 500 metrelik kısmı tamamlanmış olup kalan kısım çalışmaları da devam ediyor. Artvin Valisi Yılmaz Doruk, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Dereci, Murgul Kaymakamı Yunus Tekçe ve beraberindeki heyet, asfaltlama çalışmasını ve Delikli Kaya Şelalesi yol güzergâhı üzerinde incelemelerde bulunmak üzere Murgul Başköy’e ziyarette bulundu. Ziyarette bölgede eksikliklerin tespit edilmesi ve iyileştirme çalışmaları için ön çalışma gerçekleştiren heyet, daha sonra Başköy Köy Konağı’nda köylüler ile bir araya geldi.


Anahtar Kelimeler:
sinan
3.11.2022 10:18:00
bu tür haber yaparken şelale fotoğrafı vermek gerek hazırda yoksa da google earth den kes yapıştır yapılabilir

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI