RİZE’DE PAYEM İSİMLİ TURİZM FİRMASI HİZMETE AÇILDI

Türkiye’de, başta doğa, yayla ve kültür turizmi noktasında yurt içi ve yurt dışından seyahate çıkan turistlerin en çok görmek istedikleri şehirlerden birisi de Rize şehridir. Dünya genelinde olduğu gibi, Ülkemizde de devam eden pandem

TURİZM 15.03.2021 12:45:07 65 0
RİZE’DE PAYEM İSİMLİ TURİZM FİRMASI HİZMETE AÇILDI

Haber: Bayram Ali Kavalcı

Rize’nin en çok gezilip görülmek istemesi, beraberinde yeni turizm firmalarının da hizmete girmesine vesile oluyor. Bu doğrultuda Boğaz Mahallesi Muhtarı Mehmet Bakır ve oğullarının yeni bir firması Payem Turizm Rize Merkez Meydan Caddesinde hizmet vermeye başladı.

Bir turizm şehri olma yolunda yenilenen ve her geçen gün büyüyen Rize’de, TÜRSAB Belgeli Payen Turizm isimli firma, kültür turları, gününü birlik turlar gibi her türlü seyahat ve taşımacılık noktasında Tophane Mahallesi, Meydan caddesindeki ofisinde tecrübeli kadrosu ile hizmet veremeye başladı.

Payem Turizm Yönetim YK Başkanı Mahir BAKIR; “2020 yılında Rize de yerli ve yabancı misafirlerimize seyahat ve turizm içerikleri hizmetlerimiz noktasında kaliteli memnuniyetin yanında, yüksek güvenirliği en uygun fiyatlarla sunmak en öncelikli hizmet hedefimizdir. Bölgemizi tüm Türkiye'ye ve yurtdışına en iyi şekilde tanıtma amacıyla yola çıktık. Rize’de turizm sektöründe yeniliğin öncüsü olmak adına günübirlik turlar, kültür turları, balayı turu ve paket turlar da gelenekselle yeniliği sentezledik. Ayrıca pandemi döneminde okulların kademeli olarak eğitime başlamasıyla okul servis taşımacılığında da şimdiden aranılan isim olmayı başardık. Payem turizm olarak sınırsız güler yüz ve tatlı dil anlayışla misafirlerimize kendilerinin ne kadar özel olduklarını fark edecekleri fırsatlar sunuyoruz. Çünkü bizim için tüm misafirlerimiz çok özel ve kıymetliler. Bizim için en az misafirlerimiz kadar değerli olan bir diğer şey ise doğaya olan sevgimiz ve tarihi yapılarımıza duyduğumuz saygımızdır. Bu nedenledir ki tüm tur organizasyonlarımızda doğamızın ve tarihi yapılarımızın tahribatına engel olmak için üst düzey bir gayret gösteriyoruz.” şeklinde açıkladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI