Rize İl Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Rize Valisi Kemal Çeber Başkanlığında, Rize İl Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

TURİZM 13.04.2021 10:37:59 40 0
Rize İl Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Rize Valisi Kemal Çeber Başkanlığında, Rize İl Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Ayder Toplantı Salonunda Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ve ilgili kurum müdürlerinin de katıldığı toplantıda, İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışmaları ve il geneli turizm çalışmaları değerlendirildi.

Vali Çeber, toplantının açılış konuşmasında il genelinde turizm faaliyetlerini artırmak için sürekli olarak çalışmalar yapıldığını ifade ederek; “ İlimiz turizm açısından büyük bir potansiyele sahip. Bizler bu potansiyeli doğaya ve kültürel yapıya zarar vermeden en verimli şekilde kullanmayı hedefliyoruz.

Sizlerin de bildiği gibi pandemi sürecinde tüm alanlarda çeşitli kısıtlamalara gidilmek zorunda kalındı. Hedefimiz ilimizde pandemi süreci sonlandığında, devam etmekte olan havaalanı projesi gibi projelerle birlikte ilimize gelen turist sayısını maksimum seviyeye çıkarmaktır. “ dedi.

Vali Çeber, konuşmasının son bölümünde tüm İslam aleminin Ramazan-ı Şerif’ini kutlayarak, bu mübarek ayın İslam âlemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzura vesile olmasını temennisinde bulundu.

Toplantının devamında İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Tanıtma ve Geliştirme Ajansı ile yürütülen İller ve Destinasyonlar Tanıtım Çalışması sunumu yapıldı. Şehrin turizm potansiyellerinin belirlenmesi, turizmin on iki aya yayılması ve etkin tanıtım stratejilerinin geliştirilmesi için il merkez ve ilçelerinde düzenlenecek paydaş toplantılarıyla çalışmaların yürütüleceği, projelerin geliştirileceği belirtildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı