Pazarspor'un sıralamada yeri burası değildir

Körfez karşısında çok önemli bir galibiyete imza atan Mavi-Beyazlılar’da büyük bir sevinç hakim

TURİZM 15.04.2014 19:38:48 17 0
Pazarspor
Teknik Direktör Çelik, “Körfez Futbol Kulübü maçı, bizim için ölüm kalım maçıydı. Kazandığımız için mutluyuz. Bu takımı ligde tutacağız, bundan başka düşüncemiz yok” dedi

KUTLUYORUM

Ligdeki kötü gidişine Körfez Futbol Kulübü'nü mağlup ederek son veren ve ligde kalma yolunda rahat bir nefes alan Pazarspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Mavi-Beyazlı ekibin teknik direktörü Hasan Çelik, Körfez Futbol Kulübü karşılaşmasının ilk ve son dakikalarında buldukları gollerle galip gelmeyi başardıklarını belirterek, 'Futbolcularımı, son dakikaya kadar oyundan kopmadıkları için kutluyorum' ifadelerini kullandı.

İYİ OYNADIK

Lige çok iyi başladıklarını ancak son haftalarda mağlubiyetler aldıklarını dile getiren Çelik, 'Biraz üzüntülüydük. Bunu da sporcu kardeşlerimle konuştuk. Kaybettiğimiz maçlarda iyi oynadık, kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Körfez Futbol Kulübü maçı, bizim için ölüm kalım maçıydı. Maç boyunca tüm arkadaşlarım kazanmak için ellerinden geleni yaptı, yüreklerini ortaya koydu' diye konuştu.

SAHİP ÇIKARSAK

Çelik, Pazarspor'un ligde en iyi altı takımdan biri olduğunu, sıralamada bulunduğu yeri hak etmediğini kaydederek, 'Bunun farkına varıp bu çocuklara sahip çıkarsak daha iyi yerlere geleceğiz. Bu maçı artık unuttuk, kalan dört maçımıza bakacağız. Bu takımı ligde tutacağız, bundan başka düşüncemiz yok' dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI