KÖY YAŞAM MERKEZLERİ KÖYLERİN KALBİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Artvin İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, Ardanuç İlçe Millî Eğitim Müdür Vekili Mahmut Temir eşliğinde Ardanuç Ballı Köyündeki kapalı ilkokul, Güleş Köyü Köy Yaşam Merkezi ve Geçitli köyü kapalı ilkokulunu ziyaret etti.

TURİZM 27.05.2023 12:46:24 106 0
KÖY YAŞAM MERKEZLERİ KÖYLERİN KALBİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, Ardanuç İlçe Millî Eğitim Müdür Vekili Mahmut Temir eşliğinde Ardanuç Ballı Köyündeki kapalı ilkokul, Güleş Köyü Köy Yaşam Merkezi ve Geçitli köyü kapalı ilkokulunu ziyaret etti.

Ziyaretlerine Ardanuç Ballı köyündeki kapalı ilkokul ile başlayan Acar, köy muhtarı ve vatandaşlarla istişarelerde bulunarak ilkokulun köy yaşam merkezine dönüştürülmesi için yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

Daha sonra Güleş Köyü Köy Yaşam Merkezini ziyaret eden Acar, burada açılan kurslarda devam eden çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.

Geçitli köyündeki kapalı halde bulunan Geçitli Köyü İlkokulu ile ziyaretine devam eden Acar, ilkokulun köy yaşam merkezine dönüştürülmesi için yapılması gereken çalışmalar hakkında köy halkı ile istişarelerde bulunması ile birlikte ziyaretini sonlandırdı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı