KIŞ ŞENLİKLERİ YAPILDI

Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği, Şavşat Off-Road Kulübü Derneği ve Şavşat Spor Kulübü’nün girişimleriyle bu yıl 8.si düzenlenen Yavuzköy Kış Şenlikleri Yapıldı.

TURİZM 8.02.2022 11:06:55 67 0
KIŞ ŞENLİKLERİ YAPILDI

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT- Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği, Şavşat Off-Road Kulübü Derneği ve Şavşat Spor Kulübü’nün girişimleriyle bu yıl 8.si düzenlenen Yavuzköy Kış şenlikleri yapıldı.

Şavşat Kaymakamı Yusuf Akın, Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği, Şavşat Off-Road Kulübü Derneği ve Şavşat Spor Kulübü’nün girişimleriyle bu yıl 8.si düzenlenen Yavuzköy Kış Şenlikleri’ne katıldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Şavşat Yavuzköy Kış şenlikleri, bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleşti.

Belediye Başkanı Nihat Acar’ın da katıldığı şenlikte, etkinlikler kapsamında; kayak pistinin açılışı kaymakam Akın tarafından yapıldıktan sonra katılımcılar kızakla kayak yaptılar. Kocabey köyünün geleneksel gösterisi olan “Berobana” sergilendi. Ardından geleneksel halk oyunları, tavuk barı gösterisi, kütük kesme yarışması, kar üstü halat çekme yarışları gibi çeşitli etkinliklere yer verildi.

Büyük bir coşku ve katılımla düzenlenen Yavuzköy Kış Şenlikleri, Koliva, Samida, Lavi gruplarının Şavşat Evi bahçesinde verdiği konser ardından sona erdi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI