KIŞ NEFESİ EKOTURİZM TANITIM ETKİNLİĞİ

Sosyal medya fenomenleri ve Türkiye Fotoğrafçılar Dernek Üyeleri, Artvin Çoruh Ekoturizm güzergâhı, Kafkasör Yaylası ve Hatila Vadisi Cam Terasında foto safari yaparak, Kış Nefesi Ekoturizm tanıtım etkinliğine katıldı.

TURİZM 21.01.2022 13:30:38 35 0
KIŞ NEFESİ EKOTURİZM TANITIM ETKİNLİĞİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Sosyal medya fenomenleri ve Türkiye Fotoğrafçılar Dernek Üyeleri, Artvin Çoruh Ekoturizm güzergâhı, Kafkasör Yaylası ve Hatila Vadisi Cam Terasında foto safari yaparak, Kış Nefesi Ekoturizm tanıtım etkinliğine katıldı Fotoğraf ve video çekimi yapan fenomenler, doğal güzelliğe hayran kaldı.

Orman Genel Müdürlüğünün katkılarıyla Artvin’e gelen sosyal medya fenomenleri ve Türkiye Fotoğrafçılar Dernek Üyelerini Artvin Çoruh Ekoturizm güzergâhında Orman Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya, Bölge Müdür Yardımcısı, İşletme Müdürü ve ilgili şefler karşıladı.

Bölge Müdürü Dr. Mimar Sinan Özkaya, Ekoturizm güzergahından florasından, biyolojik çeşitlilik, ormanlık alan ve güzergah boyunca fotoğraflanacak olan bazı önemli noktalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra katılımcılar Ekoturizm Güzergâhında yürüyüş yaparak anı görüntülediler. Ardından Kafkasör yaylası ve Hatila vadisi cam terasa giderek, Artvin’de Kart postallık kış görüntüleri yakaladılar.

Yapılan bu etkinlikten memnun kaldıklarını belirtip, teşekkür ederek il’den ayrıldılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI