Kaçkarların gözde yaylası Badara Sezonu açtı

Kaçkarların gözde yaylası Badara Sezonu açtı

TURİZM 11.05.2023 10:51:00 135 1
Kaçkarların gözde yaylası Badara Sezonu açtı

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Bin 850 rakımlı Badara Yaylası 6 aylık aradan sonra sezonu açtı.

Karadeniz Bölgesinde bulunan ve doğasever ve turistlerin ilgi odağı olan Badara Yaylası Mayıs aynın ilk haftasında sezonu açtı.

Rize ilinin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kaçkar Dağlarının eteğinde, yapay göl, küçük evlerinin yanında doğal güzellikleriyle de televizyonlara dizi, sinemalara film çekimlerine de ev sahipliği yapan Yayla, Mayıs ayının ilk haftasında sezonu açarak hizmet vermeye başladı.

İki işletmenin açık olduğu Yayla ’da sezon öncesi gelen ziyaretçilerin bıraktığı kötü görüntüler yayla sakinlerini üzdü. İşletmeci Fatma Keskin, “her sene aynı manzaralarla karşılaşıyoruz. Doğaseverlerin ziyaretten sonra geride bıraktıkları çöp ve diğer atıklar çok üzücü. Lütfen yaylaya gelin ama dönerken bu görüntüleri bırakmayın” dedi.

Keskin, Sezonu daha yeni açtıklarını buna rağmen hafta sonları gelenlerin olduğunu ve havalar ısındığında da daha da ilginin artacağını düşündüğünü söyledi.


Anahtar Kelimeler:
Beyza
11.05.2023 11:13:17
Neden insanlar böyle güzel doğada buldukları her yerde ateş yakıyorlar çöp bile bırakmak istemeyeceğimiz bi yerde doğayı yakıp böyle kötü görüntüler elde etmek nasıl bi vicdansızlık insanlar hala bu konuda nasıl böyle bilinçsiz davranıyor anlamıyorum

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI