DADD RALLİ HEYETİNE VEDA YEMEĞİ

Poti ziyareti ardından tekrar Hopa Limanına gelen DADDralli komodoruna HOPAPORT tarafından verilen veda yemeğine Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek’te katıldı.

TURİZM 4.08.2022 12:52:57 65 0
DADD RALLİ HEYETİNE VEDA YEMEĞİ

Hayati Akbaş

HOPA-Poti ziyareti ardından tekrar Hopa Limanına gelen DADDralli komodoruna HOPAPORT tarafından verilen veda yemeğine Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek’te katıldı.

Veda yemeğine HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, DADDralli Komodoru İsmail Tömer ve ekibi katıldı.

DADDralli Komodoru İsmail Tömer, ‘Birikmiş paramla ev mi alayım yat mı alayım die düşündüm. Ev alsam sabit bir yerde tek ilde olacaktı. Ben yat almayı tercih ettim ve her limanda bir evim oldu. Bunun en büyük örneği sizler oldunuz. Muhakkak sizleri de kendi evimde ağırlamak isterim. HOPAPORT Genel Müdürü, Meriç Beye ve Hopa TSO Başkanı Osman beye misafirperverliklerinden ve katkılarından dolayı turum adına çok teşekkür ederim.’ İfadelerini kullandı.

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, son yıllarda ve özellikle 2022 yılında Hopa Limanının Türkiye rekor denemesi yapan çok sayıda Yatçı’ nın uğrak merkezi olmasından büyük memnuniyet duyduklarını, KARYA ile başlayan ve son yıllarda DADDralli olarak devam eden bu organizasyonun Karadeniz’i Dünya Yatçılarına tanıtma adına önemli gördüğünü ifade ederek “Biz HOPAPORT olarak bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmak ve destek olmaktan mutlu olduklarını ve bu desteklerinin gelecek yıllarda da artarak devam edeceğini ifade etti.

Hopa TSO Başkanı Akyürek, “DADDralli Karadeniz turunun ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bu turların ilçemizi tanıtmak ve turizm potansiyeli artırma noktasında önemli katkı sağlayacağını umuyorum” dedi.

Başkan AKYÜREK DADDralli Komodoru İsmail Tömer’ e Hopa ziyareti anısına plaket taktim etti.

DADDralli Komodoru İsmail Tömer, Hopa TSO Başkanı Akyürek ve HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’ e DADDralli Karadeniz 2022 turuna katkılarından dolayı plaket taktim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI