BAŞKAN AKYÜREK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Hopa Gençlik Merkezi Müdürü Özgür Dede, Milli Antrenör Yasemin Çepnioğlu,Gençlik Lideri Huriye Türkmen Hopa TSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek’i makamında ziyaret etti.

TURİZM 29.08.2022 12:37:49 108 0
BAŞKAN AKYÜREK’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Gençlik Merkezi Müdürü Özgür Dede, Milli Antrenör Yasemin Çepnioğlu, Gençlik Lideri Huriye Türkmen Hopa TSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Meclis Üyeleri Tolga Çakır ve Yener Balkaya katılım sağladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan faaliyetler hakkında gerçekleşen sohbet sonrası Müdür Dede Hopa Kaymakamlığı, Hopa Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Nedim Cihan 2022 Uluslararası Kamp ve Masa Tenisi Turnuvasına yaptığı katkılardan dolayı Başkan Akyürek’e plaket takdim etti. Başkan Akyürek yaptığı açıklamada;’ Gençlere ulaşıyor olmanız büyük önem arz ediyor. Organizasyonlarınızı takip ediyoruz ve Hopa TSO olarak gençlerimiz için yapılacak olan bu faaliyetlere katkı vermeye devam edeceğiz.’ İfadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI