YILMAZ VURAL VE ESKİ MİLLİ FUTBOLCU HAMZA GEZMİŞ KAFKASÖR’DE

41. Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali’ndeki Boğa güreşlerini izlemeye gelen Teknik Direktör Yılmaz Vural ve eski Milli Futbolcu Hamza Gezmiş, kazanmasını istedikleri boğalara destek olmak için arenaya inince ortaya renkli görünt?

TRABZON-ARTVİN 4.07.2022 12:54:24 117 0
YILMAZ VURAL VE ESKİ MİLLİ FUTBOLCU HAMZA GEZMİŞ KAFKASÖR’DE

Hayati Akbaş

ARTVİN-41. Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali’ndeki Boğa güreşlerini izlemeye gelen Teknik Direktör Yılmaz Vural ve eski Milli Futbolcu Hamza Gezmiş, kazanmasını istedikleri boğalara destek olmak için arenaya inince ortaya renkli görüntüler çıktı.

Heyecanlı bir şekilde güreşleri takip eden Vural, kazanmasını istediği boğayı destek olmak için boğa güreşlerinin düzenlediği arenaya indi. Rakip boğayı da destekleyen eski Milli Futbolcu Hamza Gezmiş’e rakip olan Vural, “benim boğa ilk kez arenaya çıkıyor. Ama görüyorsun rüzgârı önünde” deyince tribünden büyük destek aldı.

Teknik Direktör Yılmaz Vural’a festival hatırası olarak altın boğa heykeli hediye eden Belediye Başkanı Demirhan Elçin, ‘Bizim bu etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran Yılmaz Hocama şükranlarımı ve minnetlerimi iletiyorum umut ediyorum ki hocamındı arzusu olan milli takımın başına geçer orada da dünya şampiyonu olur.’ diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI