YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN KIZILAY’A KAN DESTEĞİ

Yeniden Refah Partisi Artvin İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatları Kızılay'ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek verdi

TRABZON-ARTVİN 20.06.2020 13:04:08 24 0
YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN KIZILAY’A KAN DESTEĞİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Yeniden Refah Partisi Artvin İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatları Kızılay'ın başlattığı kan bağışı kampanyasına destek verdi. Kızılay’ın “kan stokları azalıyor” çağrısı sebebiyle Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın talimatları ile Yeniden Refah Partisi’nin 81 ilindeki teşkilatları Kızılay Kan Merkezlerinde kan verdi.

Yeniden Refah Partisi Artvin İl Başkanı Talip Sucu ile teşkilat mensupları Artvin Valiliği önünde basın açıklaması yaparak kurulan Kızılay Kan Bağışı Merkezine giderek kan verdi.

Yeniden Refah Partisi olarak Kızılay’ın yapmış olduğu bu çağrıya kayıtsız kalmadıklarını dile getiren Başkan Sucu, “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Kızılay’a kan bağışı konusunda bizlere talimat vermesi üzerine bizler de Artvin ili Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilatları iler birlikte, kadın kolları ve gençlik kollarıyla beraber hep birlikte geldik. Kızılay’a kan vermek için buradayız. Bizler de sırayla bu görevi yapacağız. Biz Kızılay’a, sağlık personellerine, teşkilatlarımıza, emniyet mensuplarına, ilçe başkanlarımıza ve Artvin halkına teşekkür ediyoruz. Tüm halkımızı da Kızılay’a kan vermeye davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı