YAZAR SİNAN YAĞMUR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

YAZAR SİNAN YAĞMUR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

TRABZON-ARTVİN 24.10.2018 10:05:32 26 0
YAZAR SİNAN YAĞMUR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Okuyucu Yazar Buluşma Günleri ’ çerçevesinde düzenlenen imza ve kitap tanıtım etkinliklerinde yazar Sinan Yağmur okullarda öğrencilerle buluştu.

Hayati Akbaş

ARTVİN- Okuyucu Yazar Buluşma Günleri ’ çerçevesinde düzenlenen imza ve kitap tanıtım etkinliklerinde yazar Sinan Yağmur okullarda öğrencilerle buluştu.

Lise öğrencileriyle yaptığı söyleşide okumanın ve araştırmanın önemine değinen Yağmur, tüm öğrencilere hayal etmenin başarmaya giden yoldaki öneminden bahsetti. Eserleri üzerine öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan Yağmur, yazarlığın çok okumayı gerektirdiğini, belli bir birikime sahip olduktan sonra çok güzel eserler verebileceklerini öğrencilerle paylaştı.

Kendi hayat hikâyesinden de örnekler vererek öğrencilerle sohbet eden Yağmur’a öğrencilerin gösterdiği ilgi büyüktü.

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, iki gün süreyle yaklaşık 1.000 öğrenciyle buluşan Sinan Yağmur’a teşekkür etti.

SİNAN YAĞMUR KİMDİR?

Sinan yağmur, 1965 yılında Kırşehirde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırşehirde tamamladı, Kırşehir imam hatip lisesinden 1984 te, selçuk üniversitesi ilahiyat fakültesindende 1990 yılında mezun oldu. Aynı yıl kelam ve islam felsefesi ana bilim dalında yüksek lisansa başladı. 1991 yılında kadınhanı imam hatip lisesinde öğretmenliğe başlayan SİNAN YAĞMUR sırasıyla KONYA İHL, ve meram Dr. Ali Rıza Bahadır ihl de idarecilik görevlerinde bulundu, halen Naci’ye Mumcuoğlu lisesinde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görevini sürdüren yağmur, evil ve 2 çocuk babasıdır. Selçuk belediyesince organize edilen aile okulunda aile içi iletişim, eşler arası sevgi köprüsü konularında konferans etkinliğinde bulunan yazar ulusal ve yerel tvlerde eğitim proğramlarına katılmıştır.

Çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları çıkan Yağmurun eserleri; Kuranda büyük günahlar, benim annem bir melek, kaf dağından masallar, kara göz ve hacıvat, dede korkut hiyaleleri, sevda şelalesi, öğretmence sevebilmek insanı, Hz.mevlana tennure ve ateş, cennetin gülü Hz. Muhammed, Aşkın gözyaşları…


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI