YAYLALARDA YOL BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

YAYLALARDA YOL BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

TRABZON-ARTVİN 11.09.2018 07:33:39 13 0
YAYLALARDA YOL BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ak parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta ve beraberindeki heyet Bilbilan yaylasındaki yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Ak parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta ve beraberindeki heyet Bilbilan yaylasındaki yol bakım çalışmalarını yerinde inceledi.

Ak parti Artvin Milletvekili Av. Erkan Balta, Ak parti Hopa İlçe Başkanı İlyas Güven Kemalpaşa ilçe Başkanı Ömür Rıfat Poshoroğlu ve Ardanuç ilçe Başkanı Mustafa Bayraktar ile birlikte Bilbilan yaylaları ve Fatmaçayır, Tavget, Zenginyurt bölgelerinde Hopa ve Kemalpaşalı yaylacıların yol bakım talepleri sonucunda bölgeye gönderilen bir adet mobil konkasör,dört damperli kamyon ,bir kepçe, bir ekskavatör, bir greyder ve bir silindir ile yapılan yol çalışmalarını yerinde görmek ve bölge yaylacıları bir araya gelmek amacıyla Bilbilan yaylasındaydılar.

Yayla sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan heyet yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yaylacıların taleplerini dinleyen Milletvekili Erkan Balta yol bakım çalışmalarının bir hafta süre içerisinde tamamlanmasının planlandığını ve Bilbilan yaylasındaki hemşerilerimizin yol sorunun giderilmiş olacağını söyledi.

Yapılan inceleme ve sohbetlerden sonra Milletvekili ve ilçe başkanları akşam saatlerinde Bilbilan yaylasından ayrıldılar.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı