YANGINDA 1 ÖLÜ

Şavşat’ta sabahın erken saatlerinde İlçeye bağlı Taşköprü Köyü Cami Mahallesinde çukan yangında 6 konut yanarken1 kişide hayatını kaybetti.

TRABZON-ARTVİN 20.04.2022 10:17:56 41 0
YANGINDA 1 ÖLÜ

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Şavşat’ta sabahın erken saatlerinde İlçeye bağlı Taşköprü Köyü Cami Mahallesinde çıkan yangında 6 konut yanarken,1kişide hayatını kaybetti.

Yangın ihbarı ile birlikte olay yerine ulaşan Şavşat Belediyesi İtfaiyesi ve AFAD koordinesindeki ekipler yangına hızla müdahale etti. İlk tespitlere göre yanginda1 vatandaş hayatını kaybederken, 6 konut ve 3 samanlık hasar görmüştür.

Belediye Başkanı Nihat Acar, bilgi almak ve çalışmaları yerinde incelemek için Taşköprü köyünü ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Acar: 'Sabahın ilk saatlerinde belediyemiz İtfaiye Amirliğine ihbarın ulaşması ile ekiplerimiz olay yerine hızla intikal ettiler ve çalışmalara başladılar. Ne yazık ki 1 vatandaşımız hayatını kaybetti, Yangında hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyorum. Şavşat Belediyesi olarak yaraların sarılması için elimizden geleni yapacağız. Tüm köyümüze başsağlığı diliyorum' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı