YANAN ARACA BELEDİYE İTFAİYESİ MÜDAHALE ETTİ

Yusufeli İlçe Merkezi Ahalt Mahallesi yeni Artvin yolu üzerinde hareket halinde olan bir araçta çıkan yangın Yusufeli Belediyesi İtfaiyesinin müdahalesi ile söndürüldü.

TRABZON-ARTVİN 24.11.2021 13:04:48 39 0
YANAN ARACA BELEDİYE İTFAİYESİ MÜDAHALE ETTİ

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli İlçe Merkezi Ahalt Mahallesi yeni Artvin yolu üzerinde hareket halinde olan bir araçta çıkan yangın Yusufeli Belediyesi İtfaiyesinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yusufeli Belediyesi İtfaiye Çavuşluğuna 112 Acil Çağrı merkezi aracılığıyla Ahalt Mahallesi yeni Artvin yolu üzerinde bir aracın yandığı ihbarı geldi. Yusufeli Belediyesi İtfaiye ekipleri vakit kaybetmeden yanan araca müdahale için olay yerine ulaştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yusufeli Belediyesi İtfaiye Çavuşu Necat Türk yaptığı değerlendirmede,” Bugün saat 10.50 civarlarında 112 Acil Çağrı merkezi üzerinden Ahalt Mahallesi yeni Artvin yolu üzerinde bir aracın yanmakta olduğu ihbarı geldi. Ekiplerimiz saat 11.00’de olay yerine ulaşarak araca müdahale etmeye başladılar. Yapılan müdahale sonrasında 11.10’da araçtaki yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangında can kaybı ve yaralanma olmaması en büyük tesellimiz. Araç sahibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim daha büyük felaketlerden korusun. ”dedi.

Çıkan yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken araçta maddi hasar meydana geldi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI