VİZYON PROJE GÜNDEMDE

Artvin Sanayi Sitesi Yönetimi hayata geçirmeyi hedeflediği Güneş Enerjisi Santrali projesini her mecrada duyurmaya tanıtmaya devam ederken konu ile alakalı ilk ziyaret Ak Parti ve MHP İlçe Başkanlarından geldi.

TRABZON-ARTVİN 29.06.2022 11:42:02 69 0
VİZYON PROJE GÜNDEMDE

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Sanayi Sitesi Yönetimi hayata geçirmeyi hedeflediği Güneş Enerjisi Santrali projesini her mecrada duyurmaya tanıtmaya devam ederken konu ile alakalı ilk ziyaret Ak Parti ve MHP İlçe Başkanlarından geldi.

Ak Parti Artvin Merkez İlçe Başkanı Orhan Özgüler ve MHP Artvin Merkez İlçe Başkanı Okan Alkan dün Artvin Sanayi Sitesine ziyarette bulunarak, vizyon proje Güneş Enerji Santrali ile ilgili istek ve talepleri yerinde dinleyerek not aldı. Projenin tüm detaylarının yer aldığı sunum dosyasını enine boyuna dikkatlice inceleyen her iki Merkez İlçe Başkanı da proje başlangıç ve inşa sürecinde verebilecekleri destekleri ve gerekli bağlantıların oluşturulmasında öncülük edeceklerinin sözünü verdi.

Artvin Sanayi Sitesi Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Artvin Sanayi Sitesi Başkanı İsmail Ustael, GES proje takımı ve aynı zamanda sanayi esnaflarından Köksal İspirli, Murat Küçükay, Sercan Çiçek ve Ali İhsan Çolakoğlu katılım gösterdi. Sohbet ortamında ve detaylı anlatımla gerçekleştirilen toplantı yaklaşık üç saat sürdü.

Artvin Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ustael toplantı sonunda yaptığı açıklamada ”Bizler Artvin Sanayi Sitesi Yönetimi ve Esnafları olarak acil, önemli ve esnafa yüzde yüz karlı olacak projemiz için Artvinli siyasilerimizden, bürokratlarımızdan ve STK temsilcilerinden desteklerini bekliyoruz. Sadece bizlerin girişimleri ile yol almakta güçlük çektiğimiz projemizin rafa kaldırılıp unutulmasını değil diğer sanayi sitelerine ve esnafa örnek teşkil edip bu tür projelerin çoğalmasını diliyoruz. Ülkemizin enerjide dışa bağımlılığını gidermek ve tüm dünyanın trendi olan yeşil enerjiyi Artvin’imize kazandırmayı misyon edindik ve başarmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI